Föreningsbemanning på Spontanidrottsplatsen - anmälan

LÄS MER

Karlshamns kommun behöver er hjälp att under sommaren 2021 bemanna spontanidrottsplatsen på Österslätt söndagar, måndagar och tisdagar med start den 20 juni. Samtliga tider för bemanning gäller mellan klockan 14:30-20:30. I första hand vänder sig erbjudandet till bidragsberättigade föreningar som bedriver ungdomsverksamhet. I andra hand övriga bidragsberättigade föreningar och i tredje hand resterande föreningar. Ett krav är naturligtvis att föreningen ska ha sitt säte och bedriva verksamhet i Karlshamns kommun.

Inom föreningen väljer ni att anmäla er till de datum som passar er. Ni kan välja allt mellan ett och samtliga tillfällen. Fritidsgårdsverksamheten, som bemannar Boden övriga dagar, ser dock stora fördelar i att föreningen om möjligt kan ta tre sammanhängande pass, söndag till tisdag. Detta för att få så bra kontinuitet i arbetet som möjligt. Beroende på antalet föreningar som anmäler sig så tilldelas föreningen därefter ett antal tider.

Uppgiften som föreningen ska hantera är att ha minst tre personer, varav minst en ska vara myndig, på plats. Man utgår från Boden på spontanidrottsplatsen och där kommer finnas utrustning för utlån. För igenkännandes skull önskar vi att samtliga av föreningens representanter bär någon form av klubbkläder. Ni håller också koll på området i stort. Föreningen ska vara på plats klockan 14:30 och se till att verksamheten kan öppna klockan 15:00 och avsluta den 20:00 för att sedan kunna gå hem vid 20:30.  Under dagen står det föreningen fritt att visa upp föreningens ordinarie verksamhet och låta de besökande ungdomarna vara med och prova på. Ersättningen som utgår till föreningen är 2 000 kr per dag. Mer utförlig arbetsbeskrivning och övrig praktisk information får föreningen längre fram.

Är intresset större än det antal tillfällen som finns att fördela kommer en bedömning att göras på de inkomna beskrivningar av den verksamhet föreningen kan bidra med att göras. I sista hand kan tilldelning komma att avgöras genom lottdragning.

Sista ansökningsdag är onsdag den 9 juni och bemanningen startar den 20 juni.  Skulle det visa sig att vi inte täcker upp alla platser så öppnar vi upp e-tjänsten igen för nya ansökningar.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa