Föreningsbemanning i bostadsområden - intresseanmälan

LÄS MER

Karlshamns kommun behöver er hjälp att under sommaren 2021 ordna aktiviteter för barn och unga i låg- och mellanstadieålder i några av våra bostadsområden. I nära samarbete med bostadsbolagen SBB och KABO vill vi ge bättre förutsättningar för ett mer aktivt sommarlov för barn i Fridhem, Dalsland och på Bygatan under sommarlovet.

Föreningens uppgift är att anordna aktivitet(er) utifrån er ordinarie föreningsverksamhet alternativ annan aktivitet ni vill anordna som passar aktuell målgrupp. Aktiviteterna ska hållas under torsdagar med start den 1 juli mellan klockan 15.00-20.00. Ni ska bemanna med minst tre personer, varav minst en ska vara myndig.

I första hand vänder sig erbjudandet till bidragsberättigade föreningar som bedriver ungdomsverksamhet. I andra hand övriga bidragsberättigade föreningar och i tredje hand resterande föreningar. Ett krav är naturligtvis att föreningen ska ha sitt säte och bedriva verksamhet i Karlshamns kommun.

Inom föreningen väljer ni att anmäla er till de datum som passar er. Ni kan välja allt mellan ett och samtliga tillfällen. Ni väljer också i vilket/vilka bostadsområden ni vill genomföra era aktiviteter. Med fördel ser vi att ni väljer fler arbetspass, detta för att få så bra kontinuitet i arbetet som möjligt. Beroende på antalet föreningar som anmäler sig så tilldelas föreningen därefter ett antal tider.

Ni kommer att få tillgång till en lokal att utgång ifrån på plats, men förutsättningarna ser lite olika ut i de olika bostadsföreningarna, kontakta Johanna Magnusson Thomasdotter för mer information kring förutsättningar på platsen.

För igenkännandes skull önskar vi att samtliga av föreningens representanter bär någon form av klubbkläder. Ersättningen som utgår till föreningen är 2 000 kr per tillfälle. Mer utförlig arbetsbeskrivning och övrig praktisk information får föreningen längre fram.

Är intresset större än det antal tillfällen som finns att fördela kommer en bedömning att göras på de inkomna beskrivningar av den verksamhet föreningen kan bidra med att göras. I sista hand kan tilldelning komma att avgöras genom lottdragning.

Sista ansökningsdag är fredag den 18 juni och bemanningen startar torsdag vecka 26.  Skulle det visa sig att vi inte täcker upp alla platser så öppnar vi upp e-tjänsten igen för nya ansökningar.

Frågor om e-tjänsten

Kommunikationsenheten
kommunikation@karlshamn.se
0454-810 00
www.karlshamn.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa